reclamatie Draku + unii din staff ce il favorizeaza

În acest topic puteţi reclama un jucător.
Închis
Avatar utilizator
Dianaaaa
Membru AZ2
Membru AZ2
Mesaje: 7
Membru din: Joi Noi 08, 2018 2:21 pm

Dum Dec 02, 2018 12:09 pm

Numele tau pe joc: Dianaa
Numele cei reclamat pe joc: Draku + unii din staff
Explicatia situatiei: Ieri a fost eventul PvP la Sura iar eu am picat cu playerul [DuoPvP]Draku si l-am batut cu 2-0. Am ajuns in finala si acolo acel player (Draku) a mai fost intrat la categoria sura cu inca un cont ceea ce e interzis din cate stiu ca asa daca nu era interzis isi faceau toti cate 5 conturi la fiecare rasa. Staff-ul nu a luat nici o masura fata de acel player cu toate ca le-au zis vre-o 10 playerii ca acel jucat a intrat cu 2 conturi iar mie mi-au spus ca nu e el dar tot lui a ajuns tag-ul ceea ce e foarte clar ca el a fost, nu? Am sa las mai joc dovezile care dupa parerea mea si a altora se vede clar in el ca eu sunt practic castigatoarea dela PvP sura.
Dovezi:
https://i.imgur.com/wQB3IrB.png
https://i.imgur.com/BunrHLM.png
https://i.imgur.com/82ppMfe.png
https://i.imgur.com/FQzzKeE.png
https://i.imgur.com/lMTiIWq.png
https://i.imgur.com/dd2tBW5.png
Alte adăugări (ce sancţiune crezi că merită): banarea acestui player + confiscarea premiului furat iar tag-u sa fie la mine deoarece practic eu sunt castigatoarea si sunt si multi martori care au fost la event ca l-am batut cu 2-0
Avatar utilizator
Saherinho
Fondator AZ2
Fondator AZ2
Mesaje: 450
Membru din: Lun Aug 27, 2018 2:59 pm

Dum Dec 02, 2018 1:47 pm

Evenimentul a fost organizat de mine, tag-urile, premiile au fost acordate de mine, deci daca eu m-am ocupat in totalitate...la mine te referi ca favorizez, nu?

O sa iti las toata explicatia aici:
In primul rand, vreau sa stii ca Cemetery si Draku sunt 2 persoane diferite, daca si-au dat ei conturile intre ei si sunt uniti, asta nu e problema mea + ca nu prea ma intereseaza.
Am spus clar, nu ai voie sa participi la 2 rase de pe acelasi caracter, exemplu: Costel vine la pvp ninja si dupa isi schimba rasa in war si vrea sa participe si la pvp war.
Dar daca omul are 2 conturi total diferite si sunt apte sa participe la pvp nu am ce sa-i fac chiar daca stiu ca e tot el sau chiar daca nu stiu.
Da, sa zicem ca ai dreptate, l-ai batut pe Draku si dupa i-a dat Cemetery contul sa joace pe el, deci a jucat de pe alt cont da? Nu am ce sa-i fac, nu ii pot interzice asta...

Si sper sa incetezi cu discutiile astea cu favorizari si alte chestiuni de genul doar pentru ca te "oftici" tu sa zic asa pentru ca nu imi plac asemenea acuzar si pe viitor o sa fiu nevoie sa te sanctionez.

Topic closed.
Imagine
Închis