reclamatie [PvP]Sennheiser & HILFINGER @ cerere UNBAN

În acest topic puteţi reclama un jucător.
Închis
Avatar utilizator
NoPulsee
Membru AZ2
Membru AZ2
Mesaje: 1
Membru din: Mie Oct 31, 2018 4:39 pm

Mie Oct 31, 2018 5:06 pm

2 jucatori ce abuzeaza de buguri. Saherinho mi-a spus ca primesc ban cei care folosesc buguri dar se pare ca am luat eu ban degeaba cica pentru `atentativa de spart conturi` . 1 la mana si daca voiam sa sparg conturi sau am incercat nu am cum sa primesc ban pentru acest lucru deoarece este fara sens motivul . 2 la mana si daca ar fi sa zicem ca `ar avea` sens acesst motiv de ban nici nu se afla in regulamentul metin2 arizona2 deci prin urmare nu am cum primi ban si daca `sparg 10 conturi`. 3 la mana in regulament scrie CLAR ca playerii sa nu isi dea datele personale nimanui SPECIAL pentru a nu fi `sparti` ; ca isi dau datele ca nu isi dau asta este problema lor nu stiu cum am primit eu ban.

Acuma legat de cei 2 playeri mentionati in subiect privitii aici doava cum admit si ei, inca cum se dau si mari ca folosesc buguri:

1.
2.
3.
4.
5.

Astept raspuns dela [OwN]Negru. (Saherinho favorizeaza anumiti playeri)
Avatar utilizator
Enneigard
Girl AZ2
Girl AZ2
Mesaje: 22
Membru din: Vin Oct 12, 2018 2:24 pm

Mie Oct 31, 2018 5:41 pm

Acele buguri sunt de pvp,de prin 2011,nu mai sunt considerate buguri nici pe oficial
Avatar utilizator
Saherinho
Fondator AZ2
Fondator AZ2
Mesaje: 450
Membru din: Lun Aug 27, 2018 2:59 pm

Mie Oct 31, 2018 6:36 pm

Salut, in primul rand tentativa ta a fost urmatoarea, o sa scriu aici ca sa nu cada si altii in plasa: Abordai playerii pe server in felul urmator: "Ai vazut ce a postat ala despre tine? A bagat poze cu tine si a facut misto, etc, etc" dupa care le ziceai sa-ti dea id-ul de skype sa le dai link si tu le dai un link in rusa cu ceva keylogger si te astepti sa nu iti dau ban? Mai bine pierd un necinstit ca tine de cat sa pierd mai multi playeri cinstiti care s-au lasat prada tie, sunt multi copii care se joaca, poate unii au muncit mult pe un cont si fiind putini naivi vor cadea in plasa ta si aia e, iesi tu bine ce sa zic.

In legatura cu reclamatia - viewtopic.php?f=18&t=419 e clar ca te-au provocat, tu fiind prea credul ai zis sa complici situatia, nu stiu despre ce buguri vorbesti, nu cred ca erau nici ei asa sa scrie de fata cu tine ca au abuzat de ceva sau alte chestii, daca stii un anumit bug, dar ma insel, il poti raporta, ai sectiune separata pentru asta. Dar acum este prea tarziu, bafta in continuare, aici nu mai ai ce sa cauti.

Topic Closed.
Imagine
Închis