AVETI GRIJA LA CONTURI PE ALTE SERVERE [ DETALII]

Aici apare tot ce trebuie stiut!
Închis
Avatar utilizator
[OwN]Negru
Fondator AZ2
Fondator AZ2
Mesaje: 237
Membru din: Sâm Iun 16, 2018 12:57 pm
Localitate: Tg-Jiu
Contact:

Sâm Oct 06, 2018 2:16 pm

Dupa cum stiti baza de date de la mai multe servere au fost sparte (EX. DE SERVERE CARE AU FOST SPARTE SI BAZA PUBLICATA -> METIN2 TANDORIA, METIN2 NR, METIN2 SUPREM , METIN2 CORE, METIN2 CALLIOPE, THRONES2, METIN2 TRIUMF si nu stiu daca mai sunt aici sunt toate serverele care le-am vazut eu pe net si baza lor. aveti grija .. folositi alte conturi si alte parole va rugam.

DOVADA CA NU ESTE CEVA DE LA SERVERUL NOSTRU, AM LUAT LEGATURA SI CU CEI DE LA HOST SI NU E NIMIC CU ARIZONA2

Dovada :

Am discutat cu unul dintre cei care au spart 2-3 conturi de pe Arizona2 si am aflat si cum!!

Imagine
Imagine
REGULI PENTRU UTILIZAREA JOCULUI

* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.
Regulament -> viewtopic.php?f=4&t=2
Avatar utilizator
Saherinho
Fondator AZ2
Fondator AZ2
Mesaje: 411
Membru din: Lun Aug 27, 2018 2:59 pm

Sâm Oct 06, 2018 2:20 pm

Cei care stiti ca aveti conturile/parolele la fel ca pe alte metine sau macar asemanatoare, pentru a nu exista din nou aceste probleme pe viitor, va rog sa va schimbati parola cu una foarte diferita de cea veche.
Nu uitati, nu dati la nimeni contul dvs., nici macar staff-ului, nu dati detalii despre cont nimanui, pentru o buna siguranta a contului pastrati detaliile doar pentru voi si atat.
Multumesc pentru intelegere.
Imagine
Închis